Azt tudjuk, hogy Nagykanizsa Megyei Jogú város vezetése mindent megtesz a város népszerűsítésének érdekében. Erre még a szűkös pénzügyi keret sem szab határt. Milliókat fizetnek tanácsadásért és a várost népszerűsítő marketingért.

Ebből tudhatja meg a hazánkba látogató idegen, akiket egyébként az Erzsébet tér monumentális látványa vonz a térségbe, hogy Nagykanizsa Zalakarostól, mintegy 18 km-re található.

Most újabb gyöngyszemet találtam Nagykanizsán. Egy óriás plakátot. Valószínű, hogy nem a sokat dolgozó városvezetés munkája, mert Nagykanizsán Zalaegerszeget reklámozzák.

Egy igazán jó hely Zalaegerszeg
Egy igazán jó hely Zalaegerszeg

„Egy igazán jó hely Zalaegerszeg”

Nem tudom, hogy valójában milyen hely lehet Zalaegerszeg, de biztosan jobb, mint Kanizsa. Legalábbis a vezetés biztosan, hiszen tudnak új munkahelyeket teremteni, vállalkozókat oda csábítani.

Nekünk ez jutott: Péter apostol és társai.

Egy igazán jó hely, de nem Nagykanizsa
Tagged on:                 

2 thoughts on “Egy igazán jó hely, de nem Nagykanizsa

  • Végülis egyből a rossz oldalát elővenni egyszerű a dolognak.
    Kicsit utána kellene nézni miről szól a plakát…
    Mivel október elsején MediaMarkt áruház nyílik Zalaegerszegen,így a környéken elég sok reklám plakát lelhető fel,így Nagykanizsán is..
    Több kiadású plakát van elhelyezve,ha megnézzük ezt is a többivel együtt,kiderül ez a bolt nyitásának egy rekláma,és ezáltal nem a város híreszteli saját magát..

Minden vélemény számít!