Péter! Egy tanácsot adnék Neked. Nem, mint jó barát, hiszen nem vagyunk azok. Csak úgy, mint egy átlagos nagykanizsai választópolgár.

Péter, lassan keress egy új munkahelyet magadnak, amíg nem késő. Bár a bukott politikusait a NER nem hagyja magára, de Kanizsán baromi nehéz lesz elhelyezkedned, mert hiteltelenné váltál. Hiteltelenné váltál, amit a kanizsai emberek érdekében (?) tettél a főnökeid utasítására.

Te minden telhetőt megtettél. Na nem értünk, hanem magadért, hogy helyzetedet megerősítsed a pártodon belül,a  kenyéradó gazdáid legnagyobb megelégedésére.

Hoztál nekünk javító-nevelő intézetet, most meg befogadó állomást. Ezek számodra Kanizsa fejlődési pályára állításának alapjai, de a közakarattal szembe menő döntések. Mondhatod persze, hogy ezzel új munkahelyek jönnek létre, de az emberek szívesebben látnának termelő üzemeket, ahol eladható termékeket gyártanak és ezzel növelni tudják a város bevételeit is.

Péter, tudjuk, hogy sokoldalú vagy. Voltál pedagógus, biztosítási ügynök és boltvezető két helyen is. Avatni és mosolyogni is tudsz, aminek hetente lehetünk tanúi a helyi lakájmédiában. Gyámkodásban is jeles vagy olyannyira, hogy még az irodád is a regnáló polgármester mellet van, nehogy valamit az engedélyed és tudtod nélkül csináljon.

Sokoldalúság ide, vagy oda, sokak szemében leszerepeltél. Ezek után nem sok esélyed lesz az újrázáshoz 2018-ban. Nem vagyok jós, de szerintem a politikai karriered akkor véget ér.

De kinek kellesz utána? Péter, Game over!

Game over, Péter!
Tagged on:     

Minden vélemény számít!